073 – 700 67 75 info@lillefots.com

Hunddagis

Nedan finner du all viktig information som du behöver veta om vårt dagis.

Ett hunddagis i fina Hammarby
sjöstad

Din hund ska känna sig trygg tillsammans med oss under deras dag på dagis. Vårt mål är att hunden ska känna sig som hemma och inte känna av den typiska ”hemlängtan”. Hos oss skall din hund trivas och tas väl hand om.

Vårt hunddagis är ett ställe för din hund att utvecklas samtidigt som den har roligt tillsammans med oss och de andra hundarna. Hunden är ett flockdjur och trivs därav i andra hundars sällskap. Men som oss människor så passar inte alla hundar ihop och därför är det oerhört viktigt att man placeras i rätt grupp. Vi har skolad personal och professionella medarbetare som har kunskap om hur de ska placera varje ny hund för att den ska trivas och ha förmågan att utvecklas.

Vi håller hög standard och kvalité på vårt dagis.

Tjänster

Dagiskostnad

Från 4000 kr/mån

Inskolning

2700 kr

Kloklippning

60 kr

Tandskrapning

100 kr

Inskolning hos Lillefots

En vanlig inskolning hos oss pågår i 2 veckor. Första veckan går hunden halvdagar, beroende på individ blir det heldagar andra veckan.

Beloppet betalas in vid inskolningens start och betalas med faktura. Efter inskolningen skickas en faktura på resterande belopp av månaden eller läggs på nästkommande faktura. Om inskolningen skulle avslutas i förtid debiteras fullt belopp för inskolning, 2700 kr.

Uppsägning under inskolningen sker med omedelbar verkan från både hundägare och Lillefots hundcenter.

Vi uppdaterar vår dag på Instagram

För din trygghet och för att göra allt mer spännande så föröker vi varje dag att var aktiva på instagram. Det för att du som hundägare ska kunna se vad vi gör på dagarna.

Adress

Vävar Johans Gata 9

120 69 Stockholm

Telefon

Mobil: 073 - 700 67 75

Följ oss

Kontakta oss

För övriga frågor finns vi tillgängliga på telefon eller mail.