073 – 700 67 75 info@lillefots.com

Om oss

Stockholms finaste hunddagis belagt i Hammarby Sjöstad.

I september 2007 öppnade vi det första hunddagiset i Hammarby Sjöstad. Vi har plats för 60 stycken små till medelstora hundar. Vår filosofi är att alla våra dagishundar ska fungera tillsammans som en flock och känna varandra väl. Vi har tagit hänsyn till länsstyrelsens krav för att bedriva ett hunddagis och har därför en väl planerad anläggning där din hund ska kunna trivas med oss personal, men även med alla de andra hundarna.

Promenad med hundarna på Lillefots Hundcenter
Hundar på hunddagis

Våra promenader går till skogen i Nackareservatet, runt i Sickla, Hammarbyhöjden och Björkhagen. Ibland när vi har möjlighet kan vi ta en sväng runt Hammarbybacken och Sicklasjön.

Hammarby Sjöstad är ett perfekt område för din hund. Med dess planerade miljöuppbyggnad kan vi tillsammans med hunden njuta av en vacker natur. Framförallt under sommartid.

”Att få gå med en massa hundar en varm och fin dag i sjöstadens trakter är i många fall svårslaget.”

Vårt Team

Nedan finner du Lillefots duktiga personal som under dagarna tar hand om din hund.
Mariette Dahlberg

Mariette Dahlberg

Ägare

Esmeralda Grånefors

Esmeralda Grånefors

Dagisbiträde

Olivia Englund

Olivia Englund

Föreståndare och Kontaktperson

Melanie Lund

Melanie Lund

Dagisbiträde

Tobias Stenqvist

Tobias Stenqvist

Dagisbiträde

Mariette Dahlberg
VD

Jag har alltid haft ett stort hundintresse vilket började med en långhårig dvärgtax i ung ålder. Det har sen resulterat i allt från schäfer till afghan och papillon. I min ungdom så praktiserade jag på både hundpensionat och hundtrim, har också hunnit med att haft några valpkullar.
Efter att ha varit hundlös i 4 år, så har jag nu förmånen att få ta hand om en hund som vi tidigare har haft här på dagis. Han heter Ludde och är en hittehund från Bosnien. Det känns jättebra att ha en hund hemma igen!

Utöver Lillefots driver jag ett hemstjänstföretag, vilket gör att jag inte kan vara på dagis så mycket och så ofta som jag önskar.

Men jag och Ludde dyker upp lite då och då för att hälsa på ?

Sandra Cucarano
Dagisbiträde & kontaktperson

Mitt namn är Sandra Cucarano och jag är dagisbiträde här på Lillefots sedan 2 år tillbaka. Jag har hand om alla våra hundar, personal och kundbemötanden. Jag går för nuvarande utbildningen för hunddagisföreståndare. Här på Lillefots brinner jag för att hålla filosofin om att vi är en enda stor flock och att alla ska trivas, hund som människa.

Cecilia Nordh Lindsjö
Dagisbiträde

Adress

Vävar Johans Gata 9

120 69 Stockholm

Telefon

Mobil: 073 - 700 67 75

Följ oss

Kontakta oss

För övriga frågor finns vi tillgängliga på telefon eller mail.